Srbija ostala bez talentovanog fudbalera: Kerkez odabrao Mađare!

Autor:

Sport

09.06.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalna selekcija Srbije izgubila je potencijalnog reprezentativca...

Srbija ostala bez talentovanog fudbalera: Kerkez odabrao Mađare!

Foto: Starsport

Grb Fudbalskog saveza Srbije

Mladi fudbaler AZ Alkmara, Miloš Kerkez nastupiće za mađarsku nacionalnu selekciju u mečevima elitnog ranga UEFA Lige nacija i time je potajna nada da ovaj talentovani fudbaler može obući dres sa nacionanim simbolima Srbije, otišla u nepovrat.

Kerkez je rođen u Vrbasu 7. novembra 2003. godine. Ponikao je u mlađim kategorijama kulskog Hajduka, ali je već sa 11 godina otišao u Austriju gde je nastupao za mlađe kategorije bečkog Rapida. Sa 16 godina seli se u mađarsku, a prvi profesionalni ugovor potpisao je sa ekipom Đera. Jedno vreme proveo je i u slavnom italijanskom Milanu, a od januara 2022. godine član je holandskog AZ Alkmara.

 

Mladi fudbaler se najbolje snalazi po levoj bočnoj strani terena, a primarna mu je pozicija levog beka.

Miloš Kerkez je nastupao za mlađe nacionalne selekcije našeg severnog suseda, a biće u sastavu reprezentacije Mađarske za mečeve koje ova reprezentacija igra protiv Nemačke i Engleske, 11. i 14. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading