PUKLA TIKVA! INDI RASKINULA VERIDBU sa biznismenom: Javnost ZATEČENA ISHODOM!

Autor:

Zabava

16.05.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi je raskinula veridbu sa biznismenom!

PUKLA TIKVA! INDI RASKINULA VERIDBU sa biznismenom: Javnost ZATEČENA ISHODOM!

Foto: Republika.rs

Kao bomba je odjeknulo da je Indi prekinula veridbu sa biznismenom iz Kopenhagena. Pevačica Indira Indi Aradinović raskinula je veridbu sa verenikom iz Kopenhagena. Iako je sve delovalo bajkovito, pukla je tikva. Razlozi raskida su za sada nepoznati javnosti.

- Indi je dve godine uživala u ljubavi sa verenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa. Svoju zaljubljenost nije krila pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega - otkriva izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

Republika

Foto: Republika.rs

Indi Aradinović

 

- Toliko su delovali srećni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo - kazao je izvor za Kurir.

Nakon svega se oglasila i Indi i kratko potvrdila infomacije

- Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma "Mafijaš" sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena - rekla je pevačica za Kurir, koja ovog leta priprema neverovatne projekte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

16.05.2022 10:34

I lubenica.