Miša Grof SUMNJA u ISTINITOST rezultata OBDUKCIONIH nalaza POKOJNOG SINA Vidoja: Evo šta su ocu SRPSKOG ISTORIČARA rekli u POLICIJI!

Autor:

Zabava

07.06.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Vidoja Ristovića za Republiku.rs rekao da sumnja u rezultate nalaza Instituta za sudsku medicinu

Miša Grof SUMNJA u ISTINITOST rezultata OBDUKCIONIH nalaza POKOJNOG SINA Vidoja: Evo šta su ocu SRPSKOG ISTORIČARA rekli u POLICIJI!

Foto: Instagram.com, E stock, ST/V. Lukić

Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00.22 časa usled zapaljenja srčanog mišića. 

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je otkriveno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miša Grof

 

Sada se Miša Grof otac pokojnog Vidoja oglasio za Republiku i otkrio šta se dešava, te da sumnja u istinitost obdukcionih nalaza:

- Ne znam kako su se ti nalazi za mog sina pojavili kada su meni rekli u policiji da će tek za dva meseca da se zna šta i kako. Ja sam razgovarao sa načelnikom UKP, koji mi je objasnio da ne može još da se sredi sve. Verujte da ne znam kakvi su to nalazi i da li su u redu. Sad ću o svemu da se raspitam pa ću da imam uvid. u situaciju. Ne verujem da se nesto pojavilo, a da me niko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično, oglasio se Miša Grof za Republiku.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading