Aco Pejović progovorio o PROBLEMIMA sa POLICIJOM: Folker otkrio sve o KAZNAMA, pa priznao kakvo mišljenje ima o Lukasu!

Autor: Melina GVERO

Zabava

30.05.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović progovorio je o svim novitetima u njegovom životu, pa priznao da li je nekada pred policijom iskoristio njegovo ime i prezime da izbegne kaznu!

Aco Pejović progovorio o PROBLEMIMA sa POLICIJOM: Folker otkrio sve o KAZNAMA, pa priznao kakvo mišljenje ima o Lukasu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevač i popularni folker Aco Pejović okupio je predstavnike sedme sile na jednom prestoničkom brodu, a tom prilikom sa nama je podelio utiske pred novi koncert, za koji kaže da za njega ima posebnu vrednost. Naime, Pejović je pred našim kamerama otkrio detalje koncerta, a potom se dotakao i noviteta u njegovom životu. 

 

 

- Ne mogu reći ko će biti gost, to je stvar iznnađenja, pa da ne bi propala, jedan mladi pevač, sjajan lik, moj prijatelj, niko se njemu ne nada. Nikada nisam imao goste, osim u Tuzli, Sale Tropiko i momke, to je sve, u Makedoniji nisam imao, u Novom Sadu nisam imao. Beograd je veći, zaslužuje, to je grad u kom živim, a i ljudi su željni, ja sam davnih dana prestao da radim u klubovima. 

- Imamo nekih razmišljana, planova, da sam početak koncerta bude urađen sa jednim performansom, koji bi malo podsetio na neke delove iz filma, eto, jesam rekao dovoljno. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aco Pejović

 

Kako izgleda druženje sa Acom Lukasom i Sašom Matićem?

- Druženja izgledaju sjajno, dok oni ne krenu da beže, a kad krenu da beže, ja zaključavam kafane. Šalim se... U zadnje vreme se slabo viđamo, jer smo svi u velikim obavezama, ali smo svaki dan na telefonu. Kad se radi o duhovitosti, Sale priča viceve, a Aca je sam po sebi je duhovit, samo da sediš i da ga gledaš, smeješ se. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aco Pejović o koncertu

 

Pojavila se vest da se zapravo zoveš Aleksandar, mnogi to nisu znali. Kako gledaš na to?

- Ja ne znam kako bi se Aca drugačije zvao, sigurno Milutin (smeh). Jedino me je pokojna majka zvala kada je bila ljuta. 

Da li si nekad iskoristio svoje ime da bi izbegao kaznu kod policije?

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aco Pejović o Aci Lukasu i Saši Matiću

 

- U ličnoj karti, pogledaju i vide mene. Tako piše, smatraju da je Aleksandar, nije ništa čudno. Nisam ja iskoristio, ali ako je neko uvažio moje ime i prezime od gospode iz policije, to su oni na svoju inicijativu uradili, ali to nisu veliki prekršaji. Kada idem na put, idem sa Nešom. Ako me i kazne, kazne Nešu, ja se ni ne pojavljujem. 

Pejović nam je takođe otkrio da je danas dobio licencu za upravljanje brodom, te da je sada zvanično postao kapetan broda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading