DIGLA SVE ČET'RI U VIS, a gosti zanemeli: Procurila fotka sa Pinka šta Jovana Jeremić radi tokom pauze, OVO niste mogli da vidite UŽIVO u programu! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu Jeremić u ovakvom izdanju još niste videli!

DIGLA SVE ČET'RI U VIS, a gosti zanemeli: Procurila fotka sa Pinka šta Jovana Jeremić radi tokom pauze, OVO niste mogli da vidite UŽIVO u programu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić tokom emisije uvek je sređena i skockana od plave do pete. Međutim, mnogi ne znaju koliko je Jovani teško da se nosi sa jakom šminkom nekoliko sati, a da su joj pauze jedino reklame. 

Jeremićeva je poznata među svojim kolegama kao suvi profesionalac, a sada je procurila fotografija direktno sa Pink televizije, u malim pauzama, pa je otkriveno šta voditeljka radi. Na fotografiji koja se pojavila na Instagramu, Jovana je digla noge u vis i stavila ih na sto, da odmori od štikli, a njeni gosti su sedeli mirno na stolicama. 

 

 

- U pauzi - napisala je Jovana ispod fotografije. 

Scena, koju ne možete videti uživo u programu se dopala mnogima, jer iako je aktivna na društvenim mrežama, ovakvu fotografiju Jovana nikada nije podelila sa pratiocima na Instagramu, sve do sada. 

Podsetimo, Jeremićeva je nedavno i progovorila o pozivu koji je dobila od Olivere Kovačević:

Republika

Foto: Instagram.com

Olivera Kovačević i Jovana Jeremić

 

- Bila sam u velikoj depresiji tokom 2014. godine. Jedna sam od retkih koja je prošla RTS-ov konkrus "100 mladih stručnjaka za 21. vek". Mene nije otkrio Milomir Marić, već pokojni Aleksandar Tijanić, on me je izabrao od 17.000 mladih ljudi - priča Jovana i dodaje:

Prošla sam kroz devet najtežih krugova na toj audiciji. Tijanić je tada znao da sam ja rođena da budem zvezda. On je ustao pred svima na audiciji i rekao: "Ova mala će biti zvezda". Olivera Kovačević je bila tu i potvrdila njegove reči: "Da, ona će biti zvezda. Ona ima to" - govori Jeremićeva koja jednu stvar ne može da zaboravi Oliveri Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

31.05.2022 22:09

Mislim da se Olivera sada udara