Inspektorka Lili bez PLASTIČNIH OPERACIJA: Zavirite u BURNU prošlost bivše zadrugarke, poznanstvo sa kraljicom splavova joj je promenilo život, a OVE fotke će vas ŠOKIRATI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.05.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do fotografija bivše inspektorke Lili na kojima nema ni trunke plastičnih operacije!

Inspektorka Lili bez PLASTIČNIH OPERACIJA: Zavirite u BURNU prošlost bivše zadrugarke, poznanstvo sa kraljicom splavova joj je promenilo život, a OVE fotke će vas ŠOKIRATI!

Foto: Privatna arhiva, Youtube.com printscreen

Bivša zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili postala je poznata po učešću u rijalitiju ,,Zadruga", jer se tad pojavila kao inspektorka, koja je napravila opštu pometnju. Tokom njenog takmičenja u rijalitiju, Lili je pokupila sve simpatije publike, a po završetku, ona se povukla iz medija i prepustila se ljubavnoj avanturi. 

Međutim, da je njen život zanimljiv govori činjenica da se bavila zanimanjem, gde su joj bile dostupne mnoge informacije, a sada je portal Republika.rs došao do njenih fotografija na kojima je bila prirodna i bez plastičnih operacija

 

 

Pored toga što je bila inspektorka, Lili je oduvek poznavala estradu, kako sa ove, tako i sa one strane zakona, pa se za naš portal prisetila druženja sa mnogim poznatim damama, među kojima je pevačica Danijela Vranić, koja je poznata i kao kraljica splavova. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljiljana Stevanović Lili sa sinom Dimitrijem

 

- Danijela i ja se poznajemo dugi niz godina, družile smo se baš često i danas održavamo kontakt, uvek je tu za mene, ja za nju. Išle smo zajedno na letovanje, u Tunis, bilo nam je fenomenalno. To je posebna zemlja koja mora da se doživi. To je bilo pre dosta godina, baš smo znale da uživamo, obe smo po prirodi vesele, voleli smo da izlazimo, bilo nam je zaista fenomelano - govori Lili za Republika.rs. 

Pored Danijele, Lili nam je podelila i privatne fotografije, sa sinom Dimitrijom, ali i sa kreatorom Batom Spasojevićem, koji je nedavno napravio fenomenalnu reviju na Belom dvoru. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljiljana Stevanović Lili i Bata Spasojević i Danijela Vranić

- Danijelu i Batu znam sigurno preko 17 godina, to je baš bilo druženje, voleli smo da izlazimo, kući smo se vraćali u jutro, to su žurke za pamćenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading