Srpska voditeljka bila u ljubavi sa DVE RIJALITI ZVEZDE, a zbog alkohola je htela da SKOČI SA MOSTA!

Autor:

Zabava

30.05.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Lakićević imala je romansu sa dvojicom rijaliti igrača, a jednom je govorila o alkoholu.

Srpska voditeljka bila u ljubavi sa DVE RIJALITI ZVEZDE, a zbog alkohola je htela da SKOČI SA MOSTA!

Foto: ST/D. KADIĆ

Anđela Lakićević

Ljubavni život Anđele Lakićević, voditeljke Hepija, intrigirao je javnost godinama.

 Ona je bila u vezi sa rijaliti učesnikom Mikijem Đuričićem. Njih dvoje su se upoznali dok je ona bila u "Parovima" kao takmičar, a tek je kasnije je počela da vodi taj program.

Miki i Anđela bili su u vezi pet meseci, a kako se navodilo, svi Anđelini bliski ljudi terali su je da raskrsti vezu sa Mikijem, koji je jednom prilikom govorio o odnosu sa voditeljkom.

- Druže, ja što sam imao tu devojku... Mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta, svi su vikali: "Šta ćeš sa njim? Seljačina". Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama rekla: "Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim!" - pričao je Miki u Zadruzi i dodao:

- Posle rijalitija smo bili četiri-pet meseci u vezi, ali je stalno bio pritisak. Govorila je: "Nemoj tu da se parkiraš, videće mama!". Što se kriješ, pitao sam se... - Anđela me je ostavila u trenutku kada mi je preminula keva, stric, tri druga umrla, jednog ubili... To mi je najteži period u životu!

Foto: youtube.com

Anđela Lakićević, Miki Đuričić

Anđela je bila u vezi sa još jednim rijaliti likom, a u pitanju je Vladimir Tomović.

Isto kao sa Mikijem, vezu je sa njim otpočela u rijalitiju "Parovi", a ona je čak dolazila u Vladin rodni Bar, ali zbog veze na daljinu su se rastali.

Foto: Printscreen

Anđela Lakićević, Vladimir Tomović

Anđela je šokirala izjavom o alkoholu, te istakla da više ne pije.

- Sve su ljubavi zaslužile da im nazdravim, ne uz čašu nego uz flašu. Ja otkako sam shvatila da ne znam da pijem, a to je bilo davnih dana, i da me alkohol ne čini boljom osobom, od tada sam prestala da pijem. Shvatila sam da na sve ozbiljne teme moram trezna da pričam, da ne bih pravila haos. Kada popijem, znala sam da kažem da ću da skočim sa mosta, jer nisam znala od sreće šta ću. Kada sam pijana, znam da spavam po kolima i ne može niko da me probudi. No, to je bilo davnih dana i nije tako više - izjavila je voditeljka jednom prilikom, prenosi Srbija danas.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading