Snežana Đurišić proživljava PAKAO, ginekolog je PREVARIO sa brutalnom plavušom? Uhvaćeni u KOLIMA u VRELOJ AKCIJI, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić sa vatrenom plavušom, uhvaćeni u kolima?

Snežana Đurišić proživljava PAKAO, ginekolog je PREVARIO sa brutalnom plavušom? Uhvaćeni u KOLIMA u VRELOJ AKCIJI, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Prethodnih dana dosta se spekuliše da je pevačica narodne muzike Snežana Đurišić prevarena od strane svog partnera Vanje Miloševića, te da je trenutno sa ginekologom u zategnutim odnosima, zbog ove ljubavne drame koja je odjednula u domaćim medijima. 

Republika

Foto: Republika

Snežana Đurišić

 

Naime, u javnosti su se pojavila misteriozne fotografije i to samo nekoliko minuta pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović. Potom se Vanja pojavio sam na pomenu Snežanine koleginice Merime Njegomir, što je mnoge zabrinulo i zaintrigiralo šta se zaista desilo. 

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

 

Poznato je da Snežanina ljubavna romansa sa ginekologom traje godinama unazad, a koliko su ozbiljno shvatili njihovu relaciju, govorili činjenica da su izgradili zajednički život i pevačicinoj vili u Jajincima. Ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u listu "Svet" nisu pojavile fotografije na kojima se u automobili ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana!

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević svađa

 

Za sada još uvek nije poznato sa kime se Vanja našao, jer je identitet atraktivne plavuše nepoznat. No, ni Snežana, ni Vanja se još uvek nisu oglasili ovim povodom u medijima!

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Manojlo

30.05.2022 17:28

Ko da zivi sa babetinom.

Odgovori 14 27
Cancarlo

30.05.2022 18:13

Nek roka covek,ima i za nju porcija a i sredi je covek,zivet ce kvalitetnije

Odgovori 13 26
Zuzu

30.05.2022 18:24

Sram ga bilo, pored onakve babe, gleda mlade plavuše.

Odgovori 16 20
Đoka

30.05.2022 22:02

Koja ste vi stoka nepelcovana... I za razliku od vas, ja jesam čovek... i ne moram to da dokazujem. Sram vas bilo