Ćerka Harisa Džinovića NAPADNUTA: Đina u POTPUNOM HAOSU, oglasila se i priznala sve o RODITELJIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerku Harisa Džinovića napali da je bahata buržujka!

Ćerka Harisa Džinovića NAPADNUTA: Đina u POTPUNOM HAOSU, oglasila se i priznala sve o RODITELJIMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Đina Džinović

Ćerka Harisa Džinovića i influenserka Đina Džinović napadnuta je na Instagram profilu od strane pratilaca, koji ne odobravaju njen način života. Naime, Đina je na Instagram storiju odobrila da je pratioci pitaju šta ih zanima, a zbog jednog pitanja Harisova ćerka je morala da uzvrati žestoko. 

 

 

- Moje pitanje je zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima, pokazivanjem vile... itd? - glasilo je pitanje, na šta je Đina burno odreagovala:

 

 

- Ja smatram da nisam (možda grešim) imala sam veliku sreću da imam roditelje kakve imam i isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim ,,poslom" (TikTok, Instagramom, itd) ne smatram da je ovo posao ali ajde. Ne znam kako drugačije da se izrazim. A da snimim samo glavu na beloj pozadini... Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, sa kim, kako sam se obukla i to vas privlači da me zapratite... Snimala ja to ili ne - opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći i tako moj život zapravo izgleda i ja sam veoma zahvalna videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam - bilo to pomaganje životinjama, ili deci novčano, ili u drugim formama pomoći. Imam sreću da mogu moji i žele da mi priušte finije stvari, ali ja to ne zloupotrebljavam - uzvratila je Đina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading