PIKSI NAJAVIO ČUDO: Zašto ne i FINALE Mundijala?

Autor:

Sport

30.05.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije govorio o najvišem plasmanu "orlova" na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine.

PIKSI NAJAVIO ČUDO: Zašto ne i FINALE Mundijala?

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi na današnjoj konferenciji za medije govorio je o mnogim temama.

Strateg našeg nacionalnog tima dotakao se komentara navijača "orlova" da priželjkuju osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine (21. novembar - 18. decembar).

Republika

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Srbije posle pobede nad Portugalom u Lisabonu i plasmana na Mundijal

- Što se tiče euforije, ja ljudima ne mogu da branim da razmišljaju kako razmišljaju, to je svojstveno nama, ljudi s pravom i očekuju, ja ne očekujem da bude drugačije, ne možeš da ideš od čoveka do čoveka, treba da postoji jedna vrsta tenzije, mi smo svesni toga, što se tiče ekipe, mi smo spremni, čvrsto gazimo nogama po zemlji, ne letimo, niti pomišljamo da letimo, ima dovoljno vremena za taj Katar, da se prave analize i donose zaključci šta možemo da uradimo, glavno pitanje sada je Liga nacija i na to smo fokusirani sto odsto - rekao je Stojković.

Raspored utakmica u Ligi nacija

Srbija – Norveška (2. jun, Beograd)

Srbija – Slovenija (5. jun, Beograd)

Švedska – Srbija (9. jun, Stokholm)

Slovenija – Srbija (12. jun, Ljubljana)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading