ZAVEO RED U MAROKU: Čuveni Vaha ZAGRMEO - Sramota, nisu znali HIMNU, ZABRANIO sam NOĆNE PROVODE I PUŠENJE!

Autor:

Sport

26.05.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afrička selekcija će pod komandom bosanskohercegovačkog trenera igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, a rivali u F grupi biće Belgija, Hrvatska i Kanada.

ZAVEO RED U MAROKU: Čuveni Vaha ZAGRMEO - Sramota, nisu znali HIMNU, ZABRANIO sam NOĆNE PROVODE I PUŠENJE!

Foto: Tanjug/AP

Vahid Halilhodžić

Fudbalska reprezentacija Maroka igraće na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru (21. novembar - 18. decembar) kao član F grupe u kojoj su još Belgija, Hrvatska i Kanada.

Selektor ove afričke selekcije je proslavljeni bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić (69).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vahid Halilhodžić

Iskusni stručnjak istakao je da igrači nisu znali nacionalnu himnu svoje zemlje, da im je zabranio noćne provode, pušenje i igranje igrica, prenose francuski mediji.

"Lavovi" će u junu igrati prijateljske utakmice protiv Amerike, Južne Afrike i Liberije, a na spisku nema Hakima ZIjeha, krilnog napača Čelsija, dok su vraćeni Nuser Mazraui, novi desni bek minhenskog Bajerna i Amin Arit, krilni napadač Šalkea.

 

 

U Maroku se priča o mogućem otkazu za popularnog Vahu već mesecima, pošto se sukobio sa nekoliko igrača, kao što je prva zvezda Hakim Zijeh.

Četiri reprezentacije sam odveo na Svetsko prvenstvo. Stvarno ne razumem kritike. Zašto se to priča o meni? Možda zato što sam ružan? Ono što me je uvredilo je to da sam uvredio Marokance - rekao je selektor Maroka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trening fudbalera Maroka

On tvrdi da je vratio kult reprezentacije...

Kada sam stigao u nacionalnom timu nije bila dobra atmosfera. Moja povezanost sa Marokom traje već 25 godina. Uvek ću se ovde dobro osećati. Kada sam stigao u reprezentaciju, rekao sam fudbalerima: Zar vas nije sramota što ne znate himnu svoje zemlje? Mnogi su je kasnije naučili. Zabranio sam im noćne izlaske, pušenje, igranje plejstejšna celu noć... Radije ću da im uvodim zabrane, nego da im dozvolim da rade ono što oni žele. Pričam im da je reprezentacija svetinja, ali očigledno da je nekima samo Vahid problem - zaključio je Halilhodžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading