LETOVANJE IZ HOROR FILMA! ŽENA OTIŠLA KOD LEKARA I DOBILA HIV: Uplatila odmor, a s njega se vratila ZARAŽENA!

Autor:

Svet

26.05.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnica sa broda "Selebriti Kruzes" ispričala je kako je hitna medicinska pomoć dok je bila na brodu za nju postala apsolutna noćna mora, jer su joj brodski lekari navodno dali transfuziju krvi od nekoga ko je imao HIV.

LETOVANJE IZ HOROR FILMA! ŽENA OTIŠLA KOD LEKARA I DOBILA HIV: Uplatila odmor, a s njega se vratila ZARAŽENA!

Foto: Tanjug/AP

Žena je bila na sedmodnevnom krstarenju koje je počelo 4. decembra 2021, a petog dana je morala da ode u medicinski centar jer je imala rektalno krvarenje... i bilo je jako loše. U tužbi koju je podnela, ona kaže da su joj lekari na brodu dijagnostikovali gastrointestinalno krvarenje i rekli da joj je potrebna hitna transfuzija krvi samo da bi preživela.

Prema tužbi, koju prenosi "TMZ", medicinsko osoblje je tražilo krv od putnika - najavljujući preko brodskog razglasa da im je potrebna krv A-negativna. Žena kaže da su četiri putnika došla da daju krv i da je dobila transfuziju, prenosi Mondo.

Republika

Foto: youtube.com/HD1080ide

 

 

Nešto kasnije, nije navela konkretno vreme u dokumentima, žena navodi da joj je dijagnostikovan HIV i veruje da ga je dobila upravo od transfuzije koja joj je spasila život. Ona sada optužuje brodske lekare da nisu pravilno pregledali doniranu krv pre nego što su joj dali transfuziju. Putnica tuži kompaniju za krstarenje, ali drugi detalji nisu poznati.

Ono što je interesantno, i sama putnica ističe da su joj lekari na krstarenju rekli da bi umrla bez transfuzije. S jedne strane, lekari - i njeni saputnici koji su dali krv - očigledno su joj spasili život. Međutim, ona sada mora da živi sa HIV-om, koji danas može da se drži pod kontrolom terapijama, ali još uvek je neizlečiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

26.05.2022 11:22

Nisu joj spasili život transfuzijom. Samo su je zarazili! Morali su da joj zaustave krvarenje i da joj daju zamenu za krv! Preži ela bi i ne bi bila zaražena.