Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

Autor:

Zabava

30.05.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija Džeja Ramadanovskog pred samu smrt rastužila je mnoge!

Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

Foto: ATA Images

Pokojni pevač i kralj narodne muzike Džej Ramadanovski napustio nas je 2020. godine, a život je skončao u svom stanu na Dorćolu. Džej bi danas imao 58 godina, a sada se pojavila fotografija pred njegovu smrt, koja je rasplakala mnoge. 

Republika

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

 

Budući da je Džej poslednji put slavio rođendan 29. juna 2020. godine, tim povodom njegova porodica, kojoj nedostaje svaki dan sve više i više, objavila je do sada neviđenu fotografiju, u porodičnom ambijentu. 

Uz njega su bile njegove ćerke Ana i Marija, kao i njegova emotivna partnerka Andrijana Tomanić koja je uz njega bila sve do pevačeve smrti. Pored ćerki, na proslavi rođendana bili su i njegovi unuci, koji nisu skidali osmeh sa lica. 

Republika

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski biografija

 

Mnogi su primetili da je baš na ovoj fotografiji Ramadanovski izgledao potpuno drugačije, imao je dugu bradu, koja nije karakteristična za njega. 

29.maj nedelja, a tebe sa nama nema,tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina!Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole ali volela bih da možeš da vidiš koliko si ustvari bio veliki a nikada to nisi pokazivao uvek si bio skroman! Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spominje tvoje ime,tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! - napisala je Marija u objavi posvećenoj pokojnom Džeju.
 

Republika

Foto: Instagram.com

Džej Ramadanovski Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
BeoGrad

30.05.2022 18:57

A sta da me rasplace, to koliko je dao na drogu i alkohol?!

Odgovori 16 6
Atum Mrav

31.05.2022 05:21

U kojoj normalnoj državi se promoviše takav negativan lik. Šibicar, narkoman i alkos je legenda samo za njemu sličnim.