Pre nego što je postala VODITELJKA, Jovana Joksimović je bila u DRESU: Ovo je TAJNA IZGLEDA Željkove supruge!

Autor:

Zabava

30.05.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimanje Jovane Joksimović pre udaje za Željka Joksimovića malo ko zna!

Pre nego što je postala VODITELJKA, Jovana Joksimović je bila u DRESU: Ovo je TAJNA IZGLEDA Željkove supruge!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Za Jovanu Joksimović svi ste čuli i znate je kao uglednu voditeljku, koja svojim temama pomera sve granice. Bez dlake na jeziku i britkog jezika, Joksimovićki teško ko sme da stane na crtu.

Međutim, mnogi ne znaju čime se Jovana bavila pre nego što je postala ugledna voditeljka jutarnjeg programa. Pre nego što se udala za pevača Željka Joksimovića, Jovana je još od svoje dvanaeste godine trenirala rukomet, u kom je bila i te kako uspešna. 

 

 

Jedno od najpoznatijih TV lica kod nas, bila je kapiten rukometnog kluba ,,Radnički", a bila je svojevremeno proglašena i tri godine zaredom kao najbolja igračica Srbije. Nakon nekoliko godina, Jovana je napustila sportsku karijeru i prebacila se na televiziju. 

 

 

Ono što je zasigurno jeste da je ovaj sport Jovani pomogao da se razvije i da uvek ima vitku liniju, na kojoj mogu mnoge koleginice da joj pozavide. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
MILOŠ

30.05.2022 13:03

Zanemeo sam.