TREBA MU OTVORITI LOBANJU! Novinar TAJKUNSKE televizije N1 GNUSNO vređao igrača Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

30.05.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno i bedno ponašanje posle druge utakmice Crvene zvezde i crno-belih u finalnoj seriji ABA lige.

TREBA MU OTVORITI LOBANJU! Novinar TAJKUNSKE televizije N1 GNUSNO vređao igrača Partizana!  (FOTO)

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan i sada vode 2:0 u finalnoj seriji ABA lige i na trijumf su od odbrane regionalne titule i plasmana u Evroligu.

Ova utakmica imala je i "treće poluvreme", prvo je Matijas Lesor hteo da se sukobi sa navijačima crveno-belih, a igrači i stručni štab gađani su tvrdim predmetima.

To nije sve pošto je vređanje krenulo i preko društvenih mreža, a bilo je i poruka da se pojedincima "otvore lobanje"

Među "napadnutima" posebno je bio Balša Koprivica, centar "parnog valjka", a ono što je najgore od svega je što ga je vređao novinar N1, opozicione televije u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka.

Saopštenje N1 - Bez izvinjenja Balši Koprivici!

KK Partizan se potom obratio televiziji zahtevajući izvinjenje i javnu ogradu, a potom je usledilo saopštenje medijske kuće koje prenosimo u celosti.

- Produkcijski centar N1 televizije najoštrije osuđuje istupanje jednog od naših zaposlenih na društvenim mrežama nakon jučerašnje košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Adria News ističe da je u pitanju isključivo lični stav, koji je u suprotnosti sa vrednostima i standardima objektivnosti, fer pleja i dijaloga za koje se N1 zalaže. Samim tim, zaposleni je prekršio interna pravila, te će protiv njega biti pokrenut odgovarajući pravni postupak.

Govor mržnje, pretnje i uvrede, kao i pozivi na bilo koju vrstu nasilja su nešto protiv čega će se Adria News i N1 uvek boriti - piše u saopštenju, ali nigde nema izvinjenja Balši Koprivici.

Na kraju, crno-beli su u novom dopisu N1 najljubaznije zamolio medijsku kću da što brže bude upoznat sa ishodom disciplinskog postupka da bi znao kakve pravne postupke da pokrene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading