GOREĆE PIONIR! As Zvezde spreman za Grobare - VREĐANJE nam ulazi u platu!

Autor:

Sport

30.05.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća utakmica finalne serije ABA lige igra se u sredu od 20 časova, crno-beli su domaćini, a crveno-beli bi eventualnim trijumfom došli do odbrane regionalne titule i plasmana u Evroligu.

GOREĆE PIONIR! As Zvezde spreman za Grobare - VREĐANJE nam ulazi u platu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana i sada su na pobedu od odbrane regionalne krune i ponovnog plasmana u Evroligu.

Drugu utakmicu večitih rivala obeležilo je i takozvano treće poluvreme pošto je Matijas Lesor, centar crno-belih hteo fizički da se obračuna sa navijačima crveno-belih.

Naredni, možda i poslednji meč u seriji igra se u sredu od 20 časova i "parni valjak" je domaćin u hali "Aleksandar Nikolić", što znači da će Branka Lazića i saigrače dočekati pakao Grobara.

O svemu tome i da li je spreman na to, govorio je Nikola Ivanović, bek šuter aktulenog prvaka Jadrana i Srbije.

- Pa dobro, šta da kažem… igračima sa ovih prostora to ulazi u platu. Navijači kao navijači, žele da urade sve što mogu da njihov tim pobedi. To je to - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ivanović na utakmici Crvene zvezde i Partizana

Podgoričanin je u drugom meču dao 12 poena, a istakao je da je ispunjen cilj sa dva trijumfa pred Delijama.

- Bilo je iskreno pod moranje da uzmemo dva meča pred našim navijačima. Očekivali smo da če ovaj da bude mnogo teži nego prvi. Paritzan je čak i poveo, ali dobrom timskom odbranom i kvalitetnim rešenjima u napadu uspeli smo da pobedimo i napravimo veliki posao za sebe - zaključio je reprezentativac Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading