Ko je meni krao titule? Bivši predsednik Partizana osuo DRVLJE i KAMENJE po Stanojeviću: "On je obična STRINA i ALIBI trener"!

Autor:

Sport

30.05.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

Ko je meni krao titule? Bivši predsednik Partizana osuo DRVLJE i KAMENJE po Stanojeviću: "On je obična STRINA i ALIBI trener"!

Foto: Starsport

Trofejni predsednik Partizana Dragan Đurić izneo je niz kritika na račun šefa struke crno-belih Aleksandra Stanojevića, koga je tom prilikom nazvao "alibi trenerom".

Parni valjak je pod Stanojevićevim vođstvom drugu vezanu sezonu ostao bez trofeja, a bivši čelnik vicešampiona Srbije javno je upitao "ko je njemu krao titule"?

Alibi priča! Što meni neko nije oteo trofej!? Moraš imati tim. Te priče: 'Otele mu sudije'... Ma, hajte, molim vas. Kakvo je suđenje imao u derbijima? Ne bi trebalo kukati, nije to stil Partizana. Moraš biti realan. Ako si izgubio – priznaj. Napravi analizu. Imaš loš tim. Znam šta pričam, tom Stanojeviću sam bio predsednik - ocenio je Đurić za "Kurir", a potom je nastavio u jednom dahu..

Republika

Foto: Starsport

Oštro po Stanoju - Đurić

Doveo sam Stanojeviću Tejga i Adiju. Posebno apostrofiram Adiju, jer je u to vreme bio jedan od najbržih i najboljih igrača. Samo ja znam uz koliko sam ga problema doveo iz Milana. Velikog Milana! A Adija tom Stanojeviću nije valjao. Imali smo Moreiriu, Dijaru, Ljajića... A šta sad Partizan ima? Polovne i istrošene igrače. Majstore, ne možeš to da radiš. Bunio se Stanojević u moje vreme, a sad ćuti kao neka strina. Tragedija je što je taj Stanojević doveo povređene i islužene igrače. Tu je najviše pogrešio. Inače, njega kao trenera cenim, ali sad je ušao u sistem koji nije dobar i zato su svi redom pukli.

On je imao kritiku i na račun Ivice Ilieva, koji je neformalno zadužen za pojačanja.

Gde su bombe našeg direktora? Gde su u derbiju? Gde su se sakrili? - zagrmeo je Đurić, a potom je "bez dlake na jeziku" analizirao učinak prvog strelca crno-belih Rikarda Gomeša.

- Rikardo? Sramota je da jedan takav igra u Partizanu! Koliko je plaćen? Nije imao gde da igra, samo kod nas može. Koliko je Zvezdi dao golova? Šta je on za Klea ili Prinsa Tejga? Oni su davali golove Zvezdi, rešavali derbije, a Rikardo – ništa. Nijedan gol u četiri derbija ove sezone. Nije se video pored onog malog Erakovića - zaključio je Dragan Đurić.

Republika

Foto: Starsport

Kleo i Tejgo "za koplje" ispred Rikarda - Dragan Đurić

Podsećanja radi, klub iz Humske je ostao bez titule zbog dva boda minusa u odnosu na Večitog rivala, finale Kupa Srbije izgubio je na "Marakani" rezultatom 2:1, a takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope započeće od 3. kola kao nosilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
branko1

30.05.2022 12:52

Bravo Dzuricu.Dosta nam je tih placi***ki.Takvima i nije mesto u Partizanu.Nama trebaju vrhunski strucnjaci i autoriteti a ne dramoseri i placljivci tipa ovog nazovi strucnjaka