PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA STANOJEVIĆA: Bivši napadač PONOVO seda na klupu crno-belih!

Autor:

Sport

18.05.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli odabrali, kada Stanojević odluči da ode, menja ga nekadašnji centarfor!

PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA STANOJEVIĆA: Bivši napadač PONOVO seda na klupu crno-belih!

Foto: Starsport

Grobare je u utorak šokirala vest da će Aleksandar Stanojević napustiti klupu Partizana po završetku sezone, a iako je ona demantovana od strane Ivice Ilieva, još uvek postoji bojazan da će se tako nešto zaista i dogoditi.

Prema pisanju beogradskih medija, ako Stanoje odluči da "digne sidro" najozbiljniji kandidat da ga zameni je bivši napadač crno-belih Žarko Lazetić. Perspektivni stručnjak se dokazao radom u Gornjem Milanovcu, a uspešna epizoda sa Metalcem omogućila mu je prelazak u TSC. Dodatni plus za čelnike kluba iz Humske je činjenica da odlično poznaje ambijent, jer je već bio asistent u stručnim štabovima Partizana, a u nekoliko navrata je i vodio prvi tim, kao vršilac dužnosti.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić i Aleksandar Stanojević

Podsetimo, Partizan kolo pre kraja Superlige Srbije zaostaje dva boda za Crvenom zvezdom, a bliži put do trofeja predstavlja finale Kupa Srbije u kome će 26. maja snage odmeriti upravo Večiti rivali...

Bilo kako bilo u Humskoj imaju plan, ukoliko Stanojević ode, na užarenu klupu sešće Lazetić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading