PROGOVORIO ILIEV: Direktor Partizana o Stanojevićevom odlasku!

Autor:

Sport

17.05.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik crno-belih govorio o treneru "parnog valjka".

PROGOVORIO ILIEV: Direktor Partizana o Stanojevićevom odlasku!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Fudbalska vest dana u Srbiji je informacija da Aleksandar Stanojević na kraju sezone više neće biti trener Partizana, kako god da se završi sezona po crno-bele.

Kao glavni razlog potencijalnog odlaska sa klupe "parnog valjka", navelo se da je popularni Stanoje umoran i razočaran pre svega suđenjem u drugom delu sezone u kojem je njegov tim ispustio pet bodova prednosti, i sada ima dva manje od večitog rivala na vrhu tabele.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Posle svega, oglasio se i Ivica Iliev, sportski direktor Partizana i progovorio o statusu Aleksandra Stanojevića.

- Ne, ne, prvi put čujem za tako nešto. Nismo uopšte ragovarali o tome. Pa on je potpisao nedavno ugovor na dve godine, neko ko nije zadovoljan ne bi potpisao ugovor da ne želi da ostane. On je delima pokazao više nego rečima, i ne vidim razlog zašto bi neko ko nije zadovoljan produžio ugovor - rekao je Iliev.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Čelnik crno-belih dodao je da razume bes trenera, ali i da on nije istakao nešto novo što svi već ne vide.

- Niko iz Partizana nije zadovoljan kako su se dešavale te greške koje su uticale na rezultate. Jednostavno, čovek (Stanojević) nije rekao ništa što svako od nas nije video. Samo je on u prvom planu jer je trener i aktuelan je u javnosti i onda sva pitanja padaju na njega. On ne govori ništa što svi ostali ne vide i ne osećaju - istakao je sportski direktor kluba iz Humske ulice za Meridian sport.

Ukoliko želi da osvoji titulu šampiona Srbije, "parni valjak" mora da pobedi niški Radnički kod kuće, ali i da Crvena zvezda izgubi od Voždovca na Marakani.

Druga velika utakmica je finale Kupa Srbije 26. maja,odnosno novi večiti derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading