NEVERICA U HUMSKOJ: Stanojević ODLAZI iz Partizana!

Autor:

Sport

17.05.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna odluka iskusnog stručnjaka!

NEVERICA U HUMSKOJ: Stanojević ODLAZI iz Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana imaju male šanse za osvajanje prve titule šampiona Srbije posle pet godina posta pošto u poslednjem kolu Superlige (21. maj, sve utakmice od 18 časova) moraju da pobede niški Radnički, a Crvena zvezda koja ima dva boda, treba da izgubi na punoj Marakani od Voždovca.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Voždovca i Partizana

Grobari se nadaju porazu večitog rivala, ali danas ih je pogodila nova vest, Aleksandar Stanojević napustiće mesto trenera crno-belih na kraju sezone bez obzira šta "parni valjak" uradio u nacionalnom prvenstvu i finalu Kupa Srbije!

Kako prenosi Mozzart sport, iskusni stručnjak odluku je saopštio čelnicima kluba kako bi imali vremena da pronađu njegovog naslednika. 

Republika

Foto: Starsport

 

Uprava tima iz Humske pokušala je da popularnog Stanoja ubedi da promeni odluku, ali on je odbio i ostao iza svojih reči, a posebno mu smeta suđenje na štetu njegovih izabranika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading