OTPRIZNAVANJE KOSOVA JE ODGOVOR KOJI NIJE NA ISTOM NIVOU! Bisenić: Otežaće afirmaciju Kosova u Ujedinjenim nacijama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.05.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i publicista Dragan Bisenić gostujući na N1 govorio je o odgovoru Beograda na mogući ulazak Kosova u Savet Evrope.

OTPRIZNAVANJE KOSOVA JE ODGOVOR KOJI NIJE NA ISTOM NIVOU! Bisenić: Otežaće afirmaciju Kosova u Ujedinjenim nacijama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/LaziDetektor

Kako navodi, odgovor Beograda biće nesrazmeran. 

Otpriznavanje Kosova je odgovor koji nije na istom nivou! To će otežati afirmaciju Kosova kao države u Ujedinjenim nacijama - navodi Bisenić.

Podsetimo, prištinske institucije su zahtev za prijem u članstvo Saveta Evrope primile 12. maja. Tim povodom oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučič ukazavši da je podnošenjem zahteva za članstvo u Savet Evrope Priština pogazila Vašingtonski sporazum.

Želim da vas obavestim da je pre 5 minuta Donika Gervala podnela zvaničan zahtev za ulazak tzv. Kosova u Savet Evrope i time je priština pokazala da je srušila još jedan sporazum, Vašingtonski. Brutalno su ga pogazili. Na nama je da ne uđemo u mržnju sukoba, već da na racionalan način pružimo odgovor - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading