PODRHTAVA HUMSKA: Natho bez DLAKE NA JEZIKU o SUKOBU sa Stanojevićem!

Autor:

Sport

30.04.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac se oglasio!

PODRHTAVA HUMSKA: Natho bez DLAKE NA JEZIKU o SUKOBU sa Stanojevićem!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Bibras Natho

Fudbaleri Partizana trenutno su drugoplasirani sa dva boda manje u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, a do kraja Superlige Srbije ostalo je četiri kola. Takođe, crno-beli će igrati i u polufinalu nacionalnog Kupa pošto im je rival Vojvodina na domaćem terenu 11. maja. 

Klub iz Humske rešio je jedan gorući problem pošto im je Fudbalski savez Srbije dao neophodan novac za licencu posle suspenzije UEFA zbog neisplate Luganu za transfer Filipa Holendera, ali postoji još jedan problem u redovima "parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, postoje indicije da su trener Aleksandar Stanojević i jedan od najboljih igrača Bibras Natho u sukobu, a izraelski vezista odlučio je da prekine zavet ćutanja i otkrije da li je i šta je istina.

- Čujem glasine u poslednje vreme da postoje problemi između mene i trenera. Istina je potpuno suprotna. Duboko ga poštujem i imamo odličan odnos. Mislim da ima velike zasluge za uspehe ovog tima. Borićemo se do kraja. Svima koji pričaju loše o klubu poručujem - to nas samo čini jačim - napisao je Natho na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.bibars66

 

Glasine su počele nakon što je kapiten reprezentacije Izraela utakmice počinjao sa klupe ili ih završavao u 60. minutu, pa je tako u Večitom derbiju ušao u igru u 87. minutu.

Bibras Natho je u Partizanu od leta 2019. godine i do sada je upisao 114 nastupa uz 37 pogodaka i 31 asistenciju, a ove sezone odigrao je 41 utakmicu uz 11 golova i 10 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading