OGLASIO SE NATHO! Šuška se da se pokačio sa Stanojevićem...

Autor:

Sport

27.04.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorelo je u Humskoj ovog popodneva!

OGLASIO SE NATHO! Šuška se da se pokačio sa Stanojevićem...

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu TSC-a sa 4:1 na stadionu u Humskoj, a jedan od junaka pobede crno-belih bio je Bibras Natho:

 

 

- Bila je jako teška utakmica protiv vrlo dobrog tima, posebno nakon njihovog vođstva i pritiska koji smo imali od publike. Srećan sam što smo reagovali na pravi način, pokazali karakter i što smo se vratili posle 0:1 i pobedili ovaj meč. Naravno, sve dok se ne završi, verovaćemo... Rekao sam to već nekoliko puta, znamo šta je srpski fudbal, ali mi moramo gledati samo nas i uraditi koliko možemo do kraja, i ako uradimo posao koji moramo uraditi, videćemo šta će biti.  Danas je bio problem, jer su bili u školi do tri sata, pa nisu videli, ali sam siguran da im je moja supruga pokazala gol i da su srećni, da su proslavili. Kad se vratim kući skaču na mene, vrište. Nadam se da će biti još pobeda i golova- rekao je Natho nakon meča.

Natho je prilikom proslave gola otrčao ka Milošu Jojiću i na tom putu zaobišao Aleksandra Stanojevića, što je dovoljna sumnja za sukob njega i stratega Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading