RAT U PARTIZANU! Natho i Markec se POKAČILI sa Stanojevićem?

Autor: M.Z.

Sport

17.04.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan podelili su plen u 167. večitom derbiju, a posle mršavog remija bez golova (0:0) crveno-beli imaju dva boda prednosti na vrhu Superlige i šampionsku titulu u rukama. Iz perspektive crno-belih bio je ovo još jedan derbi za zaborav, a armija navijača pita se zašto su najiskusniji prvotimci Lazar Marković i Bibras Natko dobili priliku da uđu u igru tek u finišu.

RAT U PARTIZANU! Natho i Markec se POKAČILI sa Stanojevićem?

Foto: Starsport/Ilustracija

Kako je preneo portal "Meridijan sport", glavni razlog za to je sukob pomenute dvojice sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem!

Prema informacijama ovog medija, Marković i Natko nisu zadovoljni načinom na koji Stanojević vodi tim i iz tog razloga su se požalili upravi kluba. Prvi je nezadovoljstvo javno izrazio kapiten Marković, ali je odmah naišao na nerazumevanje, pa je posle verbalnog sukoba sa šefom struke na treningu kažnjen selidbom na klupu.

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho

Slično je prošao i Natko, koji je jedan od glavnih igrača ove sezone, ali ga na derbiju nismo videli u startnoj postavi. Ušao je u igru tek u 87. minutu. Izraelac je, navodno, odmah stao na stranu Lazara Markovića u sukobu sa šefom stručnog štaba, pa je platio ceh ulogom posmatrača u većem delu poslednjeg derbija.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

Videćemo kako će se ovaj sukob odraziti na nastavak sezone i borbu za titulu od koje crno-beli ne odustaju uprkos zaostatku od dva boda na tabeli. Pitanje je i da li Stanojević ima luksuz da se odrekne najiskusnijih igrača, posebno Natka, koji je mnogo puta ove sezone nosio crno-bele do trijumfa u Superligi.

STANKOVIĆ I MARAKANA STANOJEVIĆEVA RAK-RANA

Nekada je Aleksandar Stanojević bio sinonim dominacije Partizana nad Crvenom zvezdom na Marakani, ali otkako se drugi put vratio u Humsku i srpski fudbal, ne može da se sastavi kad njegov tim gostuje u komšiluku. Statistika u večitim derbijima je poražavajuća po trenera crno-belih. Šest puta je igrao protiv Zvezde u ovom drugom mandatu i nijednom je nije pobedio. Tri puta su slavili crveno-beli, tri puta je bilo nerešeno. Takođe, Stanojevićev tim nije dao gol na četiri gostovanja timu Dejana Stankovića, pa se može slobodno reći da mu je Marakana prava rak-rana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading