Luna i ja smo prošle LINČ: Anabela govorila o NAJTEŽEM PERIODU u životu, tiče se ćerke, a bilo je BRUTALNO

Autor:

Zabava

17.04.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas imala je veoma krizni period, zajedno sa ćerkom Lunom Đogani.

Luna i ja smo prošle LINČ: Anabela govorila o NAJTEŽEM PERIODU u životu, tiče se ćerke, a bilo je BRUTALNO

Foto: printscreen rtv pink

Anabela i Luna

Pevačica Anabela Atijas govorila je na temu Zadruge, ističući koliko su ona i njena ćerka Luna Đogani propatile u tom rijalitiju.

- Mnogo volim Stefana Karića i volela bih da on pobedi. Osetljiva sam na tu temu, jer smo moja ćerka i ja prošle linč. Posle toga ne bih nikome sudila, posle onoga što je Luna prošla sve ovo je blago nekako. Ako je to ljubav, mislim da nije zdravo. Ne treba na ovim temeljima da grade budućnost. Ne vidim hepi end. To je moje mišljenje, ali nikome ne sudim. Na kraju uvek svi pokažu gde pripadaju, od toga ne može da se pobegne. Ljudi se menjaju - rekla je Anabela u emisiji "Premijera vikend specijal".

Foto: printscreen rtv pink

Anabela Atijas u emisiji

Pevačica je prošle godine postala baka, zahvaljujući svojoj ćerki Luni, a sada otkriva kakvu energiju joj je dala mala Mia.

Ona me je motivisala. Ja sam imala predivnu baku koja mi užasno nedostaje. Volim je kao da je i dalje tu, užasno mi nedostaje. Želim da budem takva baka, ali da bih bila takva mene ne sme ništa da boli. Kompletna generalka je urađena kada je u pitanju moje zdravlje. Sve dođe u balans kada čoveka motiviše ljubav. Sve u životu se na kraju vidi u ovim godinama - kaže pevačica, te je bila upitana na koga Mia liči.

Mia me ni na koga ne podseća, svoja je. Obožava da istražuje, sve je zanima, obožava životinje, non-stop se smeje. Toliko pozitivno dete da pored nje možeš samo da živneš. Ja sam odgajila tri devojčice.

Foto: printscreen rtv pink

Anabela Atijas pevačica

- Bog me čuva, i na momente zaboravim koliko sam voljena. Sve se na kraju uvek dobro završi po mene i moju porodicu. Ako je trebalo tako, onda je očigledno vredelo svega. U svakom smislu smo napredovali, svima sve ide, samo neka tako ostane - priča pevačica.

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani, Anabelina najstarija ćerka

Anabela je govorila o mlađoj ćerki, drugoj po redu, Nini Đogani, koja  je nedavno  proslavila 17. rođendan.

Foto: Instagram printscreen

Nina Đogani nedavno proslavila 17. rođendan

- Nina je već velika. Ona je željena mnogo, bila je mezimica. Ona je takvo dete koje je samostalno i svoje. Sama je organizovala rođendan za društvo, da ja nisam ni imala pojma. Svi smo lagani kada je Nina u pitanju, jer je mnogo sposobna. Nekad mi je žao što je tako jer ne traži previše i skromna je. Ne može da prođe loše neko ko toliko vodi računa o sebi - rekla je Atijas, koja je otkrila u kakvim odnosima sa Andrejem Atijasom, sa kojim ima ćerku Blankicu.

Foto: ATA Images

Anabela Atijas pevačica

- Ja sam srećna i zadovoljna, ovako mi je lepo. Nisam više u braku, ali sam u zajednici sa istim čovekom. Naš razvod je rešio nesuglasice. Shvatio je sve! Nemam ništa protiv papira, ali sad vidim da nije presudan. Uvek sam se pitala zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene, i evo pojavio se neko. Andrej i ja Nikad nismo bili na tako istim talasnim dužinama. Imamo naš univerzum i tu odlično funkcionišemo - završava pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading