Luna i Marko zaradili 64.000 EVRA! Za dve godine do VRTOGLAVE sume novca!

Autor:

Zabava

17.04.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko postali najplaćeniji jutjuberi.

Luna i Marko zaradili 64.000 EVRA! Za dve godine do VRTOGLAVE sume novca!

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković 2020. godine su otvorili svoj Jutjub kanal, od kog su kako se navode zaradili 64.000 evra i to sve zahvaljujući pregledima. Pored toga, njih dvoje naplaćuju reklamiranje određenih proizvoda što ih je poguralo ka vrhu Jutjub scene, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luna i Marko jedni od najplaćenijih jutjubera

Naime, njih dvoje su pre nekoliko dana podelili animirani video-snimak gde su rekli da su njihovi snimci pregledani 64 miliona puta, čime su oborili lični rekord, a čestitke su pljuštale na sve strane.

Zarada od Jutjuba je u proseku oko 800 do 1.000 evra na milion pregleda, te se na osnovu brojke od 64 miliona pregleda dolazi do cifre od približno 64.000 evra, koju su oni zaradili do sada. Prošle godine u decembru su imali 50 miliona pregleda, dakle i zaradu od 50.000 evra, što znači da su za samo nekoliko meseci svoju zaradu većali za 14.000 evra.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luna i Marko zaradili 64.000 evra

Podsetimo, Marko je pre nekoliko meseci govorio kako se zarađuje od ove društvene mreže.

- Zarađuje se kao i u svakom drugom poslu. Koliko se trudite, toliko ćete zaraditi. Zarada na Jutjubu zavisi od mnogo faktora - od pregleda, ali i od starosnog uzrasta onih koji vas gledaju. Ako vas, na primer, gleda mlađa populacija, manje ćete zaraditi nego ako vas gleda starija populacija, koja zarađuje - ispričao nam je Marko i objasnio da Jutjub ima svoj algoritam koji prepoznaje karakteristike onog koji gleda kanal, kao i da li ta osoba kupuje na internetu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Miljković o Jutjubu

- Algoritam sve prepozna i na osnovu toga vam daje manju ili veću zaradu, a zarade se za, na primer, milion pregleda kreću od 200 do 2.000 evra mesečno. To zavisi i od meseca u godini. Na primer, pregledi su više plaćeni krajem godine nego, na primer, u januaru ili februaru. Osim pregleda, ljudi zarađuju i preko sponzorstava, a zarade od toga mogu biti fiksne ili regulisane na drugi način, kako je već definisano u ugovoru - rekao je nedavno Marko.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

17.04.2022 10:23

Oni nešto zaradili??????? To su najveća dva parazita na svetu, koji žive na račun drugih ljudi. Sramota bre.

Odgovori 11 3