Nikola Rađen nakon SKANDALA, napravio NOVI HAOS: Vaterpolista pokazao ČIME RASPOLAŽE, kadar koji je zaludeo devojke! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen se skinuo i pokazao čime raspolaže!

Nikola Rađen nakon SKANDALA, napravio NOVI HAOS: Vaterpolista pokazao ČIME RASPOLAŽE, kadar koji je zaludeo devojke! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vaterpolista Nikola Rađen našao se u centru skandala, kada ga je njegova devojka Milica Ristić prijavila 1. aprila za nasilje u porodici. Pre samo nekoliko dana pevačica je bila na saslušanju u Prvom osvnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je donela odluku da Rađena neće krivično goniti, te je istakla da je to jedini put kada se on ponašao zverski prema njoj. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Nikola Rađen i Milica Ristić raskid nasilje u porodici

 

Kako se taj skandal uspeo stišati, Rađen se potpuno opustio, pa pokazao čime raspolaže. Poznato je da je Nikola jedan od poželjnijih muškaraca i sportista na našoj estradi, kao i da su mnoge pevačice bile lude za njim, a samo je Ana Kokić uspela da ga zavrti oko malog prsta. No, izgleda da je Ristićeva sve bliža tome.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

Na Instagram profilu Nikola Rađen objavio je fotku iz bazena, a devojke su potpuno odlepile za njegovim izvajanim telom. Rađen je pokazao da je i dalje u samom vrhu poželjnih muškaraca na našoj sceni. Komentari su se nizali jedan za drugim, a Rađenu je ovo izgleda dnevna rutina, pa je sasvim i logično da izgleda ovako dobro. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rađen Instagram

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading