Voditeljka RTS-a UŽIVO u Dnevniku napravila ŠOK POTEZ zbog Konstrakte: Ivona Pantelić jednim potezom rekla sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka RTS-a podržala je Anu Đurić Konstraktu uživo u programu!

Voditeljka RTS-a UŽIVO u Dnevniku napravila ŠOK POTEZ zbog Konstrakte: Ivona Pantelić jednim potezom rekla sve! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Prošle noći održano je drugo polufinalno veče Evrovizije, a naša predstavnica Ana Đurić poznatija kao Konstrakta pokupila je sve simpatije glasača i žirija, te se direktno plasirala u finale, koje će se održati sutra. Kladionice su sve ubeđenije da će Konstrakta odneti ovogodišnju pobedu i da će Evroviziju dovesti direktno u Srbiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Da smo svi Srbi ujedinjeni govori činjenica da ne postoji osoba koja nije podržala Konstraktu, a to je uradila i voditeljka RTS-a Ivona Pantelić, koja je zadivila sve gledaoce. Naime, tokom ,,Dnevnika" Ivona je na sebi nosila detalj koji je sve asocirao na Konstraktu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Naime, dok je saopštavala vest o tome da se Srbija plasirala u finale Evrovizije, Ivona je na reveru nosila beli karanfil, koji je referenca na čuvene bele karanfile koje je Konstrakta delila prisutnima prilikom velikog ispraćaja u Torino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

- Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje - rekla je Konstrakta tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading