KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE KONSTRAKTA POSLEDNJA PROGLAŠENA ZA FINALISTU: Svi su bili u ŠOKU, a ovo je razlog DRAMATIČNE SITUACIJE!

Autor:

Zabava

13.05.2022

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je sinoć poslednja proglašena za finalistu, a sada je otkriven i razlog toga!

KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE KONSTRAKTA POSLEDNJA PROGLAŠENA ZA FINALISTU: Svi su bili u ŠOKU, a ovo je razlog DRAMATIČNE SITUACIJE!

Foto: RTS/printscreen

Sinoć je održano drugo polufinale Evrovizije 2022 u Torinu, a završnica polufinala je bila dramatična budući da je Konstrakta poslednja proglašena za finalistu a sada je otrkiven i razlog.

Organizatori sami biraju kad će koju državu prozvati, a Konstraktu i Srbiju su ostavili za kraj iz jasnog razloga.

Kako je u ovom polufinalu važila za favorita za prolazak, te je njen nastup na Jutjubu malo pred proglašenje imao ubedljivo najviše pregleda (više od 250.000 puštanja, a, poređenja radi, drugoplasirana Finska oko 40.000), jasno je da su želeli da bude neizvesno do samog kraja i da se publika pita - gde je Srbija?

Države koje su se sinoć plasirale dalje su: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija i Srbija, pa je tako naša zemlja jedina iz nekadašnje Jugoslavije koja će biti u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jelena

13.05.2022 07:24

Nepoštenje na nivou.

Ivan

14.05.2022 13:33

hahahaha vecu glupost nisam procitao.