PRVE REČI ANE ĐURIĆ KONSTRAKTE NAKON PLASMANA U FINALE: Nakon dramatične izjave VODITELJA, umetnica ŠOKIRALA POSTUPKOM!

Autor:

Zabava

13.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je sinoć obezbedila Srbiji prolazak u finale "Evrovizije", ali dramatična scena dok je nisu prozvali, pa momenat gde su izgovorili "Srbija" izazvala je masovne reakcije!

PRVE REČI ANE ĐURIĆ KONSTRAKTE NAKON PLASMANA U FINALE: Nakon dramatične izjave VODITELJA, umetnica ŠOKIRALA POSTUPKOM!

Foto: printscreen

Ana Đurić Konstrakta plasirala se sinoć u finale Evrovizije, ali s obzirom na to da je bila poslednja od 10 finalista, uhvatila je panika, pa kad je voditelj izgovorio "Srbija", u tom momentu je razvukla osmeh i žustro prokomentarisala.

Srpska predstavnica se, naime, uhvatila za glavu kad su voditelji izgovorili "Srbija", pa vrisnula:

- 'Ajde, bre! Jao... Dobro je, okej je! - rekla je Konstrakta u momentu uplašena, pa najednom sa velikim osmehom na licu.

Konstrakta je nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru "In Corpore Sano" i stihove: "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstraktu ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da "Evroviziju" dovede u Srbiju nakon više od deceniju i po.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading