SARA JO POTEZOM FRAPIRALA CELU SRBIJU: Evo šta je uradila pred KONSTRAKTIN NASTUP, NEOBORIV DOKAZ njihovog odnosa, ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo podržala Konstraktu!

SARA JO POTEZOM FRAPIRALA CELU SRBIJU: Evo šta je uradila pred KONSTRAKTIN NASTUP, NEOBORIV DOKAZ njihovog odnosa, ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Đurić Konstrakta večeras predstavlja Srbiju u drugoj polufinalnoj večeri na “Pesmi Evrovizije”, a Sara Jo je jedna od poznatih ličnosti koja joj je pružila podršku, iako to niko nije očekivao od nje, te je šokirala javnost potezom.

Naime, Sari je na Beoviziji za dlaku izmakla pobeda, a ovim potezom je pokazala da nema prostora sujeti, te je sve prijatno iznenadila, a time je otkrila i da su u dobrim odnosima, kao i da je svim srcem uz nju.

Republika

Foto: instagram printscreen

Sara Jo podržala Konstraktu

 

– 3 – napisala je Sara uz Konstraktin video, koji je postavila na svom Insta storiju

Podsetimo, večeras će se u Torinu predstaviti 18 zemalja, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 3, a na samom kraju večeri ćemo saznati da li će biti jedna od deset zemalja koja će svoj nastup ponoviti u finaljnoj večeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zekaue61

13.05.2022 12:42

Vi stvarno niste ni zdravi ni normalni. Pa procitajte jos jednom naslov i ceo tekst. Vi ste bolesnici