NEVEROVATNO! Saopštenje povodom nasilja nad maloletnim golmanom Zvezde - i on je tukao ljude?

Autor:

Sport

13.05.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković pretučen je u noći između 3. i 4. maja na jednom rođendanu...

NEVEROVATNO! Saopštenje povodom nasilja nad maloletnim golmanom Zvezde - i on je tukao ljude?

Foto: Starsport

Posle navoda da su ga nasilnici udarali kaiševima, pojavile su se i informacije da je sam Marinković bio nasilan...

Sada su pravni zastupnici njegove porodice, advokati Vesna Staletović i Dušan Lazić poslali demant saopštenja restorana iz “TC Stadion”, koje je “Sportski žurnal” preneo:

– Maloletni Stefan Marinković i njegova porodica do sada nisu želeli da se oglašavaju povodom događaja u kome su učestvovali maloletnici i jedno punoletno lice, dok nadležni državni organi ne daju svoj sud o činjeničnom stanju, ali smo na to prinuđeni.

Sportski žurnal je 9. maja 2022. pod naslovom “Afera prebijeni golman” Advokati Stadiona: Nadzorne kamere daju drugačiju sliku” preneo saopštenje advokatske kancelarije “Jeremić i Grković”, uz koje su dostavljeni video zapisi sa nadzornih kamera, koje sadrži neistine o incidentu, sa namerom diskreditacije sedamnaestogodišnjeg perspektivnog fudbalera, Stefana Marinkovića.

Senzacionalistički navodi iz saopštenja da je maloletni Stefan Marinković u očigledno pijanom stanju vikao i udarao nogama i kaišem ljude koji su se nalazili sa njim u liftu, odbijajući da napusti restoran, i da je pre toga nasilno ušao u prostoriju za odlaganje poklona, sa kaišem obmotanim oko ruke, u nameri da ga upotrebi za nanošenje povreda drugim licima, predstavljaju proizvoljno tumačenje događaja advokatske kancelarije “Jeremić i Grković”, koja preuzima ulogu nadležnih organa – policije i javnog tužilaštva.

Dostavljeni video materijal je upitne autentičnosti, obzirom da nije prikazan kontinuitet događaja u prostorijama restorana “Stadion” i TC “Stadion”, koji je imao više faza, a tvrdnja da je maloletni Stefan Marinković bio “u očigledno pijanom stanju” je neistinita i zlonamerna.

Činjenjem dostupnim javnosti video zapisa, njihovo neprimereno i tendenciozno komentarisanje, uz izostavljanje događaja koji su usledili nakon napuštanja TC “Stadion”, ne samo da je nedopušteno jer sadrži podatke o ličnosti maloletnih lica, sa kojima se mora postupati sa posebnom pažnjom, već čini nenadoknadivu štetu mladom sportisti u usponu i dovodi do neistinitog informisanja javnosti.

Bilo bi krajnje neodgovorno i neprofesionalno da sa svoje strane komentarišemo dokaze pre nego što nadležni organi o tome iznesu svoj stav.

Zbog neistinih i neosnovanih optužbi punomoćnika restorana “Stadion”, o navodnom delinkventnom ponašanju maloletnog Stefana Marinkovića, protiv odgovornih će se pokrenuti postupci pred nadležnim organima – navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading