SABOTAŽA pesme "In corpore sano" usred DRUGOG POLUFINALA EVROVIZIJE?! ŽESTOK PROPUST ZGROZIO PUBLIKU, DA li će ovaj SRAMOTNI POTEZ biti SANKCIONISAN? (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven nedpustivi propust usred Konstraktinog nastupa!

SABOTAŽA pesme "In corpore sano" usred DRUGOG POLUFINALA EVROVIZIJE?! ŽESTOK PROPUST ZGROZIO PUBLIKU, DA li će ovaj SRAMOTNI POTEZ biti SANKCIONISAN? (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Kako je tokom izvođenja Konstraktine pesme "In corpore sano" bio vidljiv titl u pozadini, što je negde i logično budući da je samo ona izvodila pesmu na maternjem jeziku i latinskom, ali ono što je bilo zanimljivo jeste da je prevod bio previše diskutabilan, te da su ga mnogi pogrešno protumačili, kao i da taj postupak smatraju sabotažom pesme, pa i da oni kojima srpski nije maternji jezik ništa nije bilo jasno.

Latinski je nekako i prošao, međutim sa srpskim je izgleda malo teže išlo. Titl se pojavljivao na refrenu kao: "Artists must be healthy", ali sve ostalo je bilo poprilično diskutabilno.

Već početak, čuveno: "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, koja li je tajna?" neko je čuo kao: "Plenty of time", a posle su usledile besmislene rečenice poput: "time with on your ear", "i'm gonna cost even more time" i slično.

Društvene mreže su se odmah usijale zbog ovoga, posebno kad se uzme u obzir da je veliki broj ljudi gledao "Evroviziju" baš preko Jutjuba. "Ovo miriše na sabotažu", "nečuveno, kakav propust", "da li su oni normalni, kakav je ovo prevod?", samo su neke od poruka ispod zvaničnog snimka drugog polufinala na ovom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelena

13.05.2022 07:19

Velika sabotaža = VELIKA SRAMOTA.

Odgovori 20 1