Rada Radenović: Moje suze su se pretvorile bes!

Autor: puls

Zabava

31.12.2017

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Rada Radenović vratila se ove godine na male ekrane i odmah svu medijsku pažnju pokupila za sebe!

RepublikaFoto: instagram.com/prija.oku
Rada Radenović

- Svakako da je meni 2017. godinu obeležio povratak na male ekrane i emisija koju radim “Rada sam”. Pogotovo kada znate da ste se vratili a da vas gledaoci i dalje žele, što u mom slučaju govore rejtinzi - kaže Rada i otkriva da ju je godina iza nas naučila kako da bude smirenija.

- Ranije sam plakala mnogo češće. Sada više besnim kada osetim nemoć i kada vidim da nešto ne mogu da rešim. Ali sam u 2017. godini naučila da sve mogu da rešim mirnim putem - ističe Radenovićeva, koja je ponovo solo.

Srpska voditeljka sve je bliže petoj deceniji, zbog toga kaže da je morala da se uozbilji.

- Smatram da sam trenutno u najzrelijim godinama u životu jedne žene. Više ne možete da pravite gluposti i nestašluke, već o svakom potezu morate dobro da vodite računa. Nepromišljenih poteza ne sme da bude, moram da budem pametna kako bih starost dočekala srećna i zadovoljna - kaže Rada.

Radenovićeva je otkrila da ipak ne priželjkuje belu haljinu i šetnju do oltara.

- To uopšte ne priželjkujem. Nekako sebi delujem kao razmaženo dete koje nema želje. Stavim prst na čelo pa razmišljam da li sam sve to što imam zaslužila. Osećam veliku zahvalnost prema roditeljima, Bogu, kosmosu, zvezdama... Verujte da je nekada skromnost mnogo veći poklon i nagrada od svega što ste dobili. Volela bih u 2018. godini više da putujem - otkrila je Radenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading