JAVNOST ZAPANJENA FOTKOM ANE STANIĆ: Svi zure i NE VERUJU da je ovo moguće, PRIZOR doveo do usijanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zapanjena izgledom majke Ane Stanić, kao da su vršnjakinje!

JAVNOST ZAPANJENA FOTKOM ANE STANIĆ: Svi zure i NE VERUJU da je ovo moguće, PRIZOR doveo do usijanja! (FOTO)

Foto: youtube.com/TV Prva

Majka Ane Stanić proslavila rođendan, a pevačica se ushićeno obratila i čestitala joj rođendan.

Ana Stanić spada u kategoriju javnih ličnosti koje brižljivo čuvaju privatnost, ali postoje situacije u kojima napravi izuzetak. 

- Mama srećan rođendan. Da ostaneš najbolja mama i baka - poručila je u Fejsbuk objavi, uz fotografiju mame Slavice Stanić, na koju umnogome liči.

Republika

Foto: instagram.com

Majka Ane Stanić

- Rođena sam u Nišu, tamo je skoro cela mamina rodbina. U Nišu sam provela prve dve godine života, onda smo se preselili u Zaječar, pošto je tata bio vojni lekar. Moji su vrlo rano osnovali porodicu, maltene kao studenti - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Majka Ane Stanić je profesor u penziji, tako da ima vremena da se posveti unuku Vuku, ali i da ćerki pomogne oko svakodnevnih obaveza. 

-Moja mama je od onih žena koje kuvaju svaki dan. Voli da pravi tonu hrane za svu decu i vrlo često jedemo kod nje. Pitam je kako joj ne dosadi da stalno zove ljude na obroke, posle sređuje i pere sudove, ali ona to obožava. Ja sam drugi tip kada je u pitanju pristup kuhinji i kuvanju - priznaje Ana, a prenosi Hello.

Ono što je primetno i što je zapanjilo javnost je da majka Ane Stanić izgleda kao vršnjakinja svoje ćerke, s obzirom na to da je pevačica u petoj deceniji, a majka izgleda kao da je njenih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirjana

21.03.2022 13:57

Операције....