ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM NESTALOG MATEJA PERIŠA? Više od DVA meseca od nje nema ni traga ni GLASA, evo o čemu se radi?

Autor:

Hronika

21.03.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu “Gotik”

ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM NESTALOG MATEJA PERIŠA? Više od DVA meseca od nje nema ni traga ni GLASA, evo o čemu se radi?

Foto: Privatna arhiva

Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja Periša (27), prošle nedelje se vratio u Split, posle dva i po meseca provedenih u Beogradu.

On je istakao da mu je teško što je daleko od Beograda gde je izgubio sina, ali da je morao da se vrati porodici i poslu.

Nenad je otkrio i da se video sa Matejevom majkom, svojom bivšom suprugom, koja provodi dane u molitvama.

– Video sam se sa Matejevom majkom i mogu vam reći da je njoj najteže. Prvo što me je pitala bilo je: “Kako si?”. Ona se posvetila molitvama i želji da nađemo sina. Šetali smo i o svemu pričali. Rekao sam joj sve što znam, ali nam dete nisam našao – kaže Periš.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Matej Periš

Istakao je da su mu ćerke postavile isto pitanje, te da ne prođe trenutak da ne pomisli na Mateja.

– Ćerke su me sačekale sa istim pitanjem kao i bivša supruga: “Kako sam?!”. Svima govorim da ja nisam bitan već Matej. Da bi ono što ja radim uradio svaki roditelj na svetu. Nije mi lako što sam morao da se vratim, ali morao sam, zbog porodice i posla. Nema trenutka da ne pomislim šta je sa mojim sinom i gde je. Moram biti realan… – kaže Periš.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu “Gotik”. Pokušao je tri pta da zaustavi taksi, a zatim došao do Save. Tog trenutka mu se i gubi svaki trag. Pre nego što je nestao, pokušao je da kontaktira svoju drugaricu Maju, ali mu se ona nije javljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading