Nadežda Biljić u BOLNICI u TEŠKOM STANJU - DEHIDRIRALA: Toma Panić otkrio šta joj se desilo, evo kako se sada pevačica oseća! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

20.03.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić oglasio se za Republika.rs i otkrio u kakvom stanju se sada nalazi njegova voljena Nadežda Biljić!

Nadežda Biljić u BOLNICI u TEŠKOM STANJU - DEHIDRIRALA: Toma Panić otkrio šta joj se desilo, evo kako se sada pevačica oseća! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić trenutno se oporavlja, a to je na Instagramu objavio njen partner, bivši zadrugar, Toma Panić

 

 

Naime, Toma je na svoj Instagram storiju postavio selfi sa sinčićem Longom, koji su napravili dok su imali video-poziv sa Nadeždom. 

- Dok se mama oporavlja, mi se čuvamo i čekamo je - napisao je Toma.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Toma Panić i Nadežda Biljić Instagram

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Panićem, kako bi proverili šta se desilo sa Nadeždom, a on nam je otkrio da se ona trenutno nalazi u bolnici, jer se zarazla koronavirusom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic)

 

- Nadežda je bila u lošem stanju, dehidrirala je, pozitivna na koronu je bila, mislim da sada nije trenutno, ali sa druge strane, sada je sve u redu, sve je okej, osetljiva je ona inače, problem u celoj priči vezano za koronu je dijbatebes, jer se peo i do 24, visok je bio, nije mogla da jede, a kako da joj damo insulin ako ne jede, ali je sve super, sve je okej, sada je šećer u redu, popravili su se rezultati, ja neću da rizikujem ništa, bitno je da je sada super, oporavlja se! Vitamini, sve što ide propratno, polako je počela i da jede, sve je kako treba - izjavio je Panić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading