Srpski influenser doživeo TRAGEDIJU: Žena mu UDARILA DŽIPOM psa, pa dodala gas i PREGAZILA GA na mrtvo ime! (UZNEMIRUJUĆE SLIKE))

Autor:

Zabava

20.03.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Milanov doživeo je veliku tragediju!

Srpski influenser doživeo TRAGEDIJU: Žena mu UDARILA DŽIPOM psa, pa dodala gas i PREGAZILA GA na mrtvo ime! (UZNEMIRUJUĆE SLIKE))

Foto: Privatna arhiva

Poznati influenser Stefan Milanov objavio je na svom Instagram profilu da mu je juče nepoznata žena kolima udarila psa i zgazila ga.

- Juče u 11 i 50 časova sam krenuo da bacim smeće. U pitanju je naselje Belvil. U blizini vrtića, zgrade i parkinga. U jednom momentu moj pas je potrčao u susret drugom psu. Osoba u džipu je naletela, vozila je brzo - kaže za Republika.rs influenser Milanov i dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stefan Milanov

 

- Nisam siguran, mislim da je dirala telefon. Prvo ga je udarila prvim gumama, tada nije bio povređen. Zastala je kratko, a onda je dodala gas i zgazila ga je. Potom je pobegla sa lica mesta. Usledio je užas. Osoba je 80 odsto bila žena.

Od šoka nisam uspeo da vidim tablice. Prisao sam mom psu koga imam dve godine. Zatekao sam krvavog psa. Još uvek je davao znake života - objasnio je Milanov.

 

 

On se na svom Insagram profilu oprostio od svog psa Bibija. - Volim te zauvek. Otišao si ti i odneo deo mene - okačio je Stefan na Instagram storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading