Mirjana Antonović stigla na SUOČAVANJE sa Miroslavom Ilićem? Bivša ljubavnica uhvaćena na aerodromu, PRETURALA po torbi, a ovaj izraz lica će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović stigla je u Srbiju!

Mirjana Antonović stigla na SUOČAVANJE sa Miroslavom Ilićem? Bivša ljubavnica uhvaćena na aerodromu, PRETURALA po torbi, a ovaj izraz lica će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Mirjana Antonović bivša ljubavnica Miroslava Ilića

Miroslav Ilić navodno je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović zbog povrede tajnosti postupka. Zbog toga što je svojevremeno navodno odala pojedinosti iz sudskog procesa sa pevačem, njoj sada preti novčana ili kazna zatvora do godinu dana, pišu domaći mediji.

Antonovićkin advokat Vilijam Paspalovski, rekao je da je tačno da je protiv Mirjane podneta krivična prijava.

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović

 

- Istina je da je protiv mog klijenta podneta krivična prijava, na žalost ne znam detalje. Ono što je sigurno jeste da je optužena za krivično delo povreda tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Delo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu krivičnih dela sa relativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mesto ni vreme kada je to delo izvršeno, to će sve biti saopšteno kada Mirjana bude došla na saslušanje - rekao je Vilijam za "Kurir".

- Mirjana će doći prvom prilikom, kada se vremenske neprilike smanje i bude postojala mogućnost njenog dolaska u Srbiju. U ovim predmetima javnost nije isključena, ali ja za sada ne znam ništa više od ovoga što sam vam rekao. 

Republika

Foto: ATA Images

Mirjana Antonović stigla u Srbiju

 

Mirjana je danas sletela u Beograd, a mi smo je uhvatili na aerodromu Nikola Tesla. Antonovićeva je na sebi imala skupocenu bundu, namršten izraz lica, a sve vreme je nešto preturala po torbi. Ostaje nam da vidimo da li je baš ovaj njen dolazak zbog suočavanja na sudu sa popularnim pevačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading