PERVERZNA Seve OPTUŽILA Jovanu Joksimović da je kriva za njene GOLE FOTKE: Pevačica JAHALA muškarca po jahti, pa okrivila voditeljku za njen BLAM ŽIVOTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić ponovo dominira njenim bezobraznim stavom, za svoje pervezne fetiše krivi nedužne ljude.

PERVERZNA Seve OPTUŽILA Jovanu Joksimović da je kriva za njene GOLE FOTKE: Pevačica JAHALA muškarca po jahti, pa okrivila voditeljku za njen BLAM ŽIVOTA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com

Voditeljka i supruga pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović već godinama je veoma poznato TV lice. Voditeljka je često tokom emisija žestoka prema gostima, a ovu temu je ponovo pokrenuo njen nedavni sukob sa jednim sagovornikom.

 

 

Hrvatska pevačica Severina je jednom prilikom gostovala u emisiji "150 minuta" i bila je gost Marije Kilibarde. U jednom trenutku, na iznenađenje i same voditeljke, Severina je počela da priča o Jovani Joksimović.

Republika

Foto: youtube prinstcreen

Severina Kojić

 

Iako je poznata po svojim eksplicitnim snimcima, koje je snimala na jahti, nakon čega je dospelo u javnost, Severina, neironično je optužila Joksimovićku da je ona kriva za njene nage fotografije. 

Republika

Foto: Instagram

Severina Kojić Instagram

 

- Imala sam neugodnost s vašom televizijom. Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - rekla je Severina i dodala da se od tada nije čula sa Joksimovićkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Teodor

20.03.2022 17:47

Ček.., če..k, čekajte... prvo se zapitajte je l istina da je Jovana uradila to što joj Severina zamera. Jer ako je istina, onda zašto vam je kriva Severina? Zaista, da li prijatelji to rade medju sobom?