DARIN BIVŠI SA POZNATIM MAKROOM, konačno RAZOTKRIVENI!: Uhvaćeni u PREGOVORIMA oko novih KATALOGA, FOTKA koja je ZAPANJILA JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza pevačice Dare Bubamare sa 20 godina mlađim Tonijem intrigirala je javnost, a sada je otkrivena istina o pevačicinom bivšem dečku!

DARIN BIVŠI SA POZNATIM MAKROOM, konačno RAZOTKRIVENI!: Uhvaćeni u PREGOVORIMA oko novih KATALOGA, FOTKA koja je ZAPANJILA JAVNOST! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

instagram.com/printscreen

Foto:  

Iako se činilo da će veza Dare Bubamare i mlađanog Tonija opstati, budući da su objavljivali zajedničke fotografije sa putovanja, ova ljubavna veza se završila nakon nekoliko meseci.

Naime, sada je isplivala fotografija Tonija i bivšeg makroa, Mihaila Maksimovića, kako sede u restoranu, a opis fotografije je, očigledno šaljiv, ali pitanje je kakvu poruku šalje.

- Da pogledamo novi katalog! Da spojimo delatnosti - pisalo je na fotografiji.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Bivši dečko Dare Bubamare Toni sa poznatim makroom Mihailom Maksimovićem

 

Veza pevačice Dare Bubamare sa 20 godina mlađim Tonijem intrigirala je javnost, a spekulisalo se da je Toni bio u vezi i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Podsetimo, prema optužnici, Maksimović se tereti da je od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovao u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njega i klijente. Maksimović je navodno organizovao profesionalno fotografisanje tih žena radi prezentacije klijentima, ugovarao vreme, mesto i iznos novca za pružene s*ksualne usluge, organizovao prevoz devojaka do klijenata i nazad do stanova u kojima su živele i od njih navodno uzimao 30 procenata zarade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading