Marija Šerifović PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI, te priznala KO JOJ SVE PRILAZI: Pevačica konačno RAZVEZALA JEZIK

Autor:

Zabava

12.03.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila sve o novoj vezi, pa se dotakla i nekih detalja.

Marija Šerifović  PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI, te priznala KO JOJ SVE PRILAZI: Pevačica konačno RAZVEZALA JEZIK

Foto: beograd.rs

Marija Šerifović govorila je o svom emotivnom statusu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Marija Šerifović

Pevačica kaže da je nju veoma teško osvojiti i da je svaki pokušaj unapred osuđen na propast.

Još nisam doživela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to deluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo - rekla je Marija za Informer i dodala da joj trenutno odgovara da bude sama.

Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, verovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću - ističe Marija.

Foto: Printscreen/b92

Marija Šerifović na koncertu

Iako mnoge Marijine koleginice kojima su se udvarale žene kažu da su pripadnice LGBT populacije veoma agresivne i navalentne, Šerifovićeva to nije osetila na svojoj koži.

Nezamislivo mi je da neko prema meni ima agresivan pristup. Ali, ruku na srce, nije bilo ni onih romantičnih pokušaja. Zapravo, gotovo da nije ni bilo nikakvih pristupa. Konekcija se desi samo ukoliko ja to poželim - rekla je Šerifovićeva za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
avavspc

12.03.2022 18:22

Muško ili žensko. ????

Miks

15.03.2022 11:56

Potrebno je imati i dobar želudac, pa osvajati Mariju, bilo da si žensko ili muško. Ja bih se usudio da osvajam njenu majku. Verica je oličenje ženstvenosti. Naslednica ili naslednik, i ne baš.