Kada sam vodila rijaliti, to je za mamu bio PAKAO: Jovana Jeremić prvi put progovorila o odnosu sa RODITELJIMA!

Autor:

Zabava

12.03.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je otkrila u kakvom je odnosu sa roditeljima.

Kada sam vodila rijaliti, to je za mamu bio PAKAO: Jovana Jeremić prvi put progovorila o odnosu sa RODITELJIMA!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić se pre par dana razvela od supruga Vojislava Miloševića, a tom prilikom je izjavila da se razvela kako bi se ponovo udala, međutim sada je rešila prvi put da progovori o odnosu sa roditeljima.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Jovana Jeremić, voditeljka

- Ne razumem se sa majkom, ona nije volela moj posao. Imali su malo 'gestapovske' načine vaspitanja, disciplina je bila na visokom nivou, želeli su da od mene naprave borca, zbog toga su i bili takvi prema meni - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

-Ja i moja majka smo u odličnim odnosima ali se ne razumemo, ona je želela da ja budem advokat, kada sam počela da vodim rijaliti to je za nju bio pakao, nije to uopšte prihvatala. Sada kada sam na mnogo višem nivou podigla svoju profesiju jako je ponosna na mene - priča Jovana za Alo, piše Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Jovana Jeremić, voditeljka

Podsetimo, Jovana je rekla da su joj se sve velike stvari desilo na pravoslavne praznike i da je to shvatila kao zaštitni znak.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

12.03.2022 17:44

Blago onom ko mlad poludi, ostatak života mu prodaje u veselju.