Sada je OKOVAN zlatom, a odrastao je u BEDI: Ljuba Aličić POBEGAO od kuće i NAPUSTIO školu sa 12 godina, a zbog OVOGA ne želi da priča sa sinom!

Autor:

Zabava

12.03.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić je pobegao sa 12 godina od kuće.

Sada je OKOVAN zlatom, a odrastao je u BEDI: Ljuba Aličić POBEGAO od kuće i NAPUSTIO školu sa 12 godina, a zbog OVOGA ne želi da priča sa sinom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić je tokom godina priznao da je potrošio mnogo novca na veselja i slavlja, ali da je veliki deo bogatsva uložio u porodičnu kuću u Šapcu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ljuba Aličić, pevač

Pevač je nedavno u jednoj emisiji pokazao kako je skockao porodično gnezdo, a sve je ukrašeno sa zlatom i porcelanom, a njegov dom se procenjuje na čak pola miliona evra.

- Evo vidiš ovo je moja kuća, tu ja živim. Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je pevač, ali iako sada živi u luksuzu, ipak nije bilo tako oduvek.

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Ljuba Aličić, pevač

Ljuba je od malena imao problem sa ocem koji ga je tukao, a u petom razredu osnovne škole je pobegao od kuće i napustio školu, dok je sa samo 12 godina rešio da postane jedan od najboljih pevača.

Pevač se prvi put oženio jako mlad, sa samo 20 godina, a ubrzo je dobio sina Dejana, za kog ističe da je neradnik i da ne želi da razgovara sa njim, a Dejan je tvrdio da njegovoj maćehi, Ljubinoj sadašnjoj ženi, smeta što su oni u dobrom odnosu.

1988. godine se oženio sa sadašnjom suprugom Željanom, koju je nedavno prvi put pokazao u jednoj emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ljuba Aličić, pevač

- To je pesma "Svirajte mi za Željanu", 38 godina je sa mnom i braku i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao - kazao je pevač, a onda se nadovezala i njegova supruga koja je imala samo reči hvale za Ljubu.

- U početku nije bilo lako, ljubomora i mladost, sada je sve lakše. On je idealan muž i otac - uputila je komplimente svom suprugu Željana, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading