Zbog nje je prešao DVADESET kilometara, a ona je RASKINULA: Isplivali do sada nepoznati DETALJI iz života Ivane Selakov!

Autor:

Zabava

12.03.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Selakov je svog partnera upoznala preko društvenih mreža.

Zbog nje je prešao DVADESET kilometara, a ona je RASKINULA: Isplivali do sada nepoznati DETALJI iz života Ivane Selakov!

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Ivana Selakov

Ivana Selakov je više od deset godina u emotivnom odnosu sa Peđom Mirkovićem, sa kojim je 2018. godine dobila ćerku Kruna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Selakov, pevačica

Pevačica je jednom prilikom ispričala kako je počela ova ljubavna priča.

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio - započela je priču Ivana i dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivana Selakov,pevačica

- Sve se vrti oko hrane. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se bio baš - otkrila je ona svojevremeno.

Međutim, malo ko zna da su se oni zapravo upoznali putem Facebook-a, a pevačica je istakla da su jednom čak i raskinuli.

Republika

Foto: Printscreen

Ivana Selakov,pevačica

- Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet - ispričala je Ivana pre nekoliko godina, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading