Mirjana Karanović nedavno ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumici se POGORŠALO zdravstveno stanje, lekari joj odmah prepisali OVU TERAPIJU!

Autor:

Zabava

12.03.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović završila na infuziji.

Mirjana Karanović nedavno ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumici se POGORŠALO zdravstveno stanje, lekari joj odmah prepisali OVU TERAPIJU!

Foto: Printscreen

Mirjana Karanović je nedavno hospitalizovana zbog koronavirusa, a glumica ima probleme i sa štitnom žlezdom pa tako lekari moraju pažljivo da biraju terapiju.

Republika

Foto: printscreen

Mirjana Karanović, glumica

Naime, Mirjani je klinička slika jako loše, pa je tako zadržana u KBC "Bežanijska kosa", a izvor blizak glumici je otkrio da je ona jako loše i da zbog pada imuniteta redovno prima infuziju.

- Mira nekoliko dana nije bila dobro, imala je visoku temperaturu i teško je disala, osećala bol u grudima. Antigenski i PCR test pokazali su da je zaražena koronavirusom - rekao je izvor i dodao:

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović, glumica

- Snimak pluća i nalazi iz krvi bili su loši. Mira otežano diše, mnogo se zamara, zbog čega su lekari procenili da je veliki rizik da je puste na kućno lečenje. Zbog toga su je zadržali na bolničkom lečenju da bi pratili njeno stanje. Vrhunski stručnjaci brinu o njenom zdravlju i trude se da sve prođe što pre - rekao je izvor, prenosi Pink.

Republika

Foto: instagram.com

Mirjana Karanović, glumica

- Lekari su Miri prepisali jake antibiotike, a zbog sveopšteg lošeg stanja organizma, uključili su joj i infuzije. U lečenje joj je takođe dodata i vitaminska terapija da bi joj što pre ojačao imunitet, koji je trenutno izuzetno slab. Mira je ranije imala ozbiljne zdravstvene probleme kada je saznala da joj štitna žlezda ne radi kako treba i nakon te dijagnoze, ona je drastično promenila stil života. Lekari su zbog toga posebno obazrivi prilikom odabira terapije da lekovi ne bi uticali na njenu bolest. Čine sve da se nakon kovida vrati starom načinu života i svakodnevnim navikama bez većih posledica - objasnio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading