ESTRADNI RAT BUKTI: Poznatu pevačicu TUŽIO KOLEGA - LAZIĆ TRAŽIO 50.000 EVRA?! Niko nije očekivao da će se njih dvoje TERATI NA SUDU

Autor:

Zabava

12.03.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreanu Čekić tužio kolega, traži joj ogroman novac.

ESTRADNI RAT BUKTI: Poznatu pevačicu TUŽIO KOLEGA - LAZIĆ TRAŽIO 50.000 EVRA?! Niko nije očekivao da će se njih dvoje TERATI NA SUDU

Foto: Republika.rs

Autor pesme "Cipele", Saša Lazić, navodno je tužio pevačicu koja izvodi tu numeru, Andreanu Čekić, traživši od nje 50.000 evra.

Foto: Republika.rs

Andreana Čekic, pevačica

Pesma, koju je Andreana snimila sa Emirom Đulovićem, skinuta je sa Jutjuba, a Lazić smatra da mu ta suma pripada od pregleda na Jutjubu, a kojih je pre skidanja pesme bilo čak 90.000.000.

Foto: printscreen/youtube.com

Andreana Čekić i Emir Đulović

Kako se dalje navodi, Andreana je navodno svojevremeno davala izjave da su kompozitor Saša Lazić i partner u pesmi Emir Đulović od nje potraživali novac za koji ona nije čula, pa je poručila da se ne igraju sa njom, tvrdi izvor Kurira.

- Po estradnim krugovima su svi u toku šta se tu desilo, u pitanju je novac od digitalija. Andreana Čekić je tada bila u jakom lošem životnom periodu, čak se nagađa da je to uradila pod uticajem bivšeg verenika jer navodno postoji snimljen razgovor na kome taj dečko preti Laziću i jasno i otvoreno govori sve o spornoj situaciji - priča izvor i dodaje:

- Neki su je nagovarali da nakon raskida sa verenikom "ispegla" tu situaciju, kao i još neke druge u koje je "uvalio" bivši što bi bilo fer prema svim ljudima, ali to nije uradila - navodi izvor.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić Zvezda Granda

Saša Lazić otkrio je da sa pevačicom ima istoriju na sudu.

Ona je odličan vokal, protiv nje lično nemam ništa, ali mi imamo poslovni problem. Slučaj u vidu nekoliko tužbi je na sudu, ne bih davao nikakve izjave u vezi toga - rekao je Lazić za Kurir.

Spot za "Cipele", koji je bio na kanalu "Andreana Čekić" i brojao preko 100 miliona pregleda, takođe je izbrisan, a kako se dalje navodi, Saša Lazić je pesmu dao Aleksandri Bursać koja će je navodno presnimiti takođe u duetu sa Emirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading