STREPNJA U PARIZU: Sudbina PSŽ-a u rukama Jovana Šurbatovića!

Autor:

Sport

12.03.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle madridske drame!

STREPNJA U PARIZU: Sudbina PSŽ-a u rukama Jovana Šurbatovića!

Foto: FSS

Jovan Šurbatović

Fudbaleri Real Madrida eliminisali su PSŽ za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, a posle revanša u prestonici Španije Parižani su imali brojne pritužbe na račun sudije Danija Makelija. Holanđanin je optužen da je prevideo prekršaj nad Donarumom, kada je Karim Benzema postigao svoj prvi od tri gola na meču, a konačan sud o svemu daće Jovan Šurbatović.

Naime, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije bio je delegat na revanšu osmine finala elitnog takmičenja, a upravo od njegovog izveštaja zavisi da li će Naser Al Kelafi i Leonardo biti kažnjeni i koliko.

Navodno, oni su pokušali da uđu u Makelijevu svlačionicu, a Holanđanin je to potvrdio i pismenim putem.

Predsednik i tehnički direktor PSŽ-a su iskazali agresivno ponašanje i pokušali su da uđu u sudijsku svlačionicu. Kada su im sudije poručile da izađu napolje, oni su blokirali vrata - naveo je holandski arbitar.

 

 

Ipak, konačna odluka UEFA zavisi od Šurbatovićevog izveštaja, a podsećamo da su se Galaktikosi, sa ukupnih 3:2, plasirali u četvrtfinale Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading