VELEOBRT! DUPLA POBEDA PSŽ-A: Najpre PAO Real u nadoknadi, pa NAJVEĆE letnje pojačanje?!

Autor:

Sport

16.02.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabrujuća vest za navijače PSŽ-a.

VELEOBRT! DUPLA POBEDA PSŽ-A: Najpre PAO Real u nadoknadi, pa NAJVEĆE letnje pojačanje?!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape sa saigračima iz PSŽ-a

PSŽ je uspeo da, na dramatičan način, savlada Real Madrid sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, golom Kilijana Mbapea u sudijskoj nadoknadi. Osim pobede, navijače francuskog kluba hrabri i Mbapeova izjava, koju je posle utakmice dao novinarima.

Evropski mediji uveliko spekulišu da je on već postigao dogovor o selidbi u redove "Kraljevskog kluba" na leto, ali moguć je i veleobrt. Bivši as Monaka je podvukao da je u potpunosti posvećen Parižanima, kao i da još uvek nije doneo odluku gde će igrati naredne takmičarske godine.

Još nisam odlučio o svojoj budućnosti. Igram za Pari Sen Žermen, jedan od najboljih svetskih klubova. Ne, nisam odlučio, ovaj meč sa Realom neće ništa promeniti. Dajem za sada sve od sebe i onda ćemo videti šta će biti sledeće sezone - objasnio je as "Trikolora", a zatim je otkrio kako se nosi sa pritiskom potencijalnog transfera.

 

 

- Kako je moguće da se ignoriše taj kontekst transfera? Lako, tako što igrate fudbal. Pitamo se previše stvari, govorimo o mnogo toga. Pričamo o PSŽ i Realu, dva velika kluba. Igrač sam Pari Sen Žermena, uvek sam srećan - naveo je Kilijan Mbape.

Podsetimo da 23-godišnji ofanzivac igra još jednu briljantnu sezonu u dresu PSŽ-a, postigao je već 22 gola u svim takmičenjima, uz 16 asistencija. Sada bi Grancuzi mogli da dobiju ogromno "pojačanje" za naredni period, u vidu momka koji je već viđen u opremi "Galaktikosa"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading