NIŠTA OD MVP TROFEJA ZA NIKOLU JOKIĆA: Ko ne igra dobro, ne može da dobije nagradu!

Autor:

Sport

16.02.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls Barkli, legenda NBA lige, smatra da Nikola Jokić ne može do MVP trofeja ove sezone!

NIŠTA OD MVP TROFEJA ZA NIKOLU JOKIĆA: Ko ne igra dobro, ne može da dobije nagradu!

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi gostuju noćas Golden Stejt Voriorsima, a povodom tog meča Barkli je razgovara sa novinarima iz Kolorada.

Čarls Barkli ne razume zašto se u Denveru stalno žale na odnos koji mediji imaju prema njihovom timu, a posebno prema Nikoli Jokiću.

- Čoveče, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to - rekao je u razgovoru sa novinarima iz Denvera.

Zapitao se Čarls Barkli kako je moguće da neko dobije MVP nagradu, a da se ujedno priča o nepoštovanju medija prema tom igraču.

- Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje? Pre svega, on je sjajan igrač, ali ne razumem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba - kaže Barkli.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić sa MVP trofejom

Ove sezone, po mišljenju Barklija, ima boljih kandidata za MVP priznanje. Pre svega on misli na igrače koji pružaju dobre partije ali ujedno imaju i visok plasman na tabeli, za razliku od Denver Nagetsa Nikole Jokića.

- Problem sa Nagetsima što o njima ne možemo da sudimo pre povratka Džamala Mareja. Sada nisu u krugu kandidata za šampionski prsten. Memfis igra bolje od njih. Ne znači da ne poštujem Jokića, ali ako već pričamo o MVP, ako ste glasali i hoćete da budete fer, ako biste morali da birate između Jokića sada i Dža Moranta... Čekaj sekund... Ovo što Memfis sada radi je značajnije - poručio je Barkli.

Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži 25,8 poena, 13,7 skokova i 7,9 asistencija, dok se Denver nalazi na šestom mestu Zapadne konferencije sa skorom od 32 pobede i 25 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading